МНВАП "Авіокон проект" - в трійці лідерів серед всіх компаній України по електромонтажних роботах за підсумками 2012 року. Такі дані оприлюднив міжнародний економічний рейтинг “Ліга кращих” http://businessukraine.net/uk/, який визначає реальних лідерів економіки України виключно за офіційними даними державної статистики. Аналіз та оцінка компаній базується на цифрах та фактах офіційних фінансових звітів.

Ключові правила Міжнародного економічного рейтингу «Ліга Кращих» - при побудуванні рейтингу використовуються тільки цифри і факти в порівнянні підприємств, а також зіставляються тільки рівні одна одній компанії.

• Незаангажованість.
  • Репрезентативність даних.
  • Комплексність.
  • Максимальне охоплення галузей економіки.

Основні критерії по яких здійснювався аналіз компаній це - валовий прибуток, оборотні активи, виручка від реалізації, рентабельність продаж/послуг.
Хочемо додати, що високі відзнаки діяльності МНВАП “Авіокон проект” є підтвердженням успішної діяльності компанії та застосування міжнародних стандартів управління якістю.