МНВАП "Авіокон проект" завершив виконання комплексу робіт по монтажу та запуску в експлуатацію автоматизованої холодильної станції (проект "Холодильна станція") на заводі "Флекстронікс" в місті Мукачеве, що на Закарпатті.

1

Це є один з цікавих та технологічно непростих проектів, який передбачає покращення температурного режиму у виробничих приміщеннях і який з успіхом реалізувала наша будівельна компанія. Проект "Холодильна станція" реалізовувався під керівництвом Віктора Ощудляка, головного інженера МНВАП "Авіокон проект".

Загалом проект передбачав виконання комплексу робіт по монтажу та підключенню двох нових холодильних установок "Trane" холодильною потужністю 960 кВт кожна, технічному супроводу та запуску в експлуатацію об'єкту з новим обладнанням у 3 етапи:

• розробка технічних рішень
    • монтажні роботи
    • запуск в роботу та здача в експлуатацію закінченого комплексу робіт.2

Реалізація проекту "Холодильна станція", яка працює в повністю автоматичному режимі, забезпечить створення необхідних кліматичних умов у середині виробничих і побутових приміщень заводу.

До слова, "Флекстронікс ТзОВ" - один зі світових лідерів з контрактного виробництва електроніки та представлений в Україні єдиним заводом у місті Мукачево, а також компанія є нашим постійним Замовником починаючи з 2012 року.
.