15940537 660272780841005 4538503220845640109 n

Авіокон проект постачає унікальні повнокомплектні сталеві будівлі і конструкції з Люксембургу.

Маючи вже понад 21 рік досвіду на будівельному ринку України, МНВАП «Авіокон проект» у листопаді 2017 року стала офіційним партнером в Україні міжнародної компанії Astron https://www.astron.biz на проектування і будівництво повнокомплектних сталевих будівель промислового і комерційного призначення: заводів, складів, спортивних комплексів, торгових центрів, автосалонів, авіаційних ангарів, тощо.

21463416 803140746554207 7890206591091123426 n

Штаб-квартира компанії знаходиться в місті Дікірх, Люксембург. З 2005 року Astron приєднався до швецької групи компаній Lindab, яка розробляє, виготовляє і реалізує продукцію із сталі, а також системні рішення, що покликані спростити будівництво і покращити клімат всередині приміщень.
Комплект сталевої будівлі Astron - це основні несучі конструкції, система стінових і покрівельних прогонів, покрівельні і стінові системи, аксесуари та ефективна теплоізоляції. Astron за 60 секунд тут https://www.youtube.com/watch?v=Sef1KUvtU18&feature=youtu.be

Каталог продукції https://www.astron.biz/fileadmin/en/PDF/Katalog_produkcii.pdf

А секрет співпраці Авіокон проект і Astron полягає в тому, щоб розробити і реалізувати сучасні, оптимальні, а найголовніше – ефективні рішення для будівництва будівель європейської якості «під ключ», де ретельно продумана кожна деталь.